Terugblik en jubileumproductie

Terugblik en jubileumproductie
Jos Salden regisseert 25 jaar bij De Bron

Onze eerste Hoogseizoen-voorstelling in april 2014 van Op de Hooge Doorn markeert het 25-jarig jubileum van regisseur Jos Salden. Iets meer dan een kwart eeuw geleden regisseerde Jos zijn eerste avondvullende voorstelling bij De Bron in Noorbeek. Het was voor beide partijen liefde op het eerste gezicht.

Daarna volgden memorabele voorstellingen, al zeggen we het zelf, maar we horen het ook van u, onze trouwe bezoekers, en dat is veel meer waard. Een greep hieruit om uw geheugen op te frissen: Hamlet (bij de kerk van Noorbeek), Romeo en Julia (in een wei aan de rand van Noorbeek), Midzomernachtsdroom (in hoeve De Peul én in openluchttheater Cadier en Keer): ja, Shakespeare zou trots zijn.

Op de Hooge Doorn2 [april 2014]

Stukken uit het recentere verleden zijn: Festen (in la Patria in Teuven), Gras (‘hét stuk met de caravan), de Vagina Monologen (vijf bloemschikkende vrouwen in de Limburgse theaters), Reservoir Dogs (de mega film-theaterproductie in Reijmerstok).

O ja, we vergeten bijna de Valkevallei, Zjwieg Jungske, Giftig, Op vakaans nao Turkije … en we kunnen nog wel even doorgaan, zo rijk is het verleden van Jos Salden en De Bron. En nu dus Op de Hooge Doorn, het jubileumstuk.

Alle voorstellingen van Op de Hooge Doorn in april waren snel uitverkocht. Wij hopen dat u komt kijken tijdens onze tweede (en laatste) reeks voorstellingen, die in het najaar zullen plaatsvinden. Schrijf u meteen in voor de nieuwsbrief en u hoort als eerste wanneer u hiervoor kunt reserveren.

>> Productie Archief